Om mulig
har du kommet til norges lykkeligste løypelag!

Og grunnen er enkel - på 1000 meter i ei lita bygd finner du milevis med flott turterreng og skiløyper - enjoy!

JLL løypemaskin

Oppdraget

Løypelaget er en ikke-økonomisk forening som lager skiløyper rundt Jomfruslettfjell. Løypene er tilpasset barn og unge, funksjonshemmede og tilrettelagt til alt fra rekreasjon, skileik til konkurranse. Her bygger vi den nye Northug eller lager nye minner – hvem glemmer snøheimen…

Våre verdier

Våre verdier er satt utfra bærekraftig friluftsliv med basis i FN’s klimamål. Målet er at generasjoner i fremtiden skal dra nytte av den fantastiske naturen vi har til låns. Alt vi foretar oss skal være med blikk mot disse hensyn og sikre at valgene vi tar ikke ødelegger for barna og fremtiden…

“Nature has an amazing team of hard working professionals. It has been a pleasure to meet them.”

Løypekjører

Skiløyper

Løypenettet er variert og fint – her finner man noe for alle. Visste du at løypene er helt glimrende om du er funksjonshemmet, ung eller gammal!

Dugnad

Oh yes, her driftes alt på dugnad og i løpet av et år bruker vi ca 1400 timer av noens fritid for at vi alle skal kunne trene, nyte friluftsliv eller bare leve livet.

Aktiviteter

Skiløypene brukes av alle, med og uten kondomdress. Du kan også delta i skirenn som Jomfruslettfjell rundt eller gå idealtid med poden rundt Langvannet - U choose!

“Jeg liker ikke sne, jeg pines ved synet av den, og min fornuft skjønner intet annet av den enn dens evige og naturstridige itioti”

Knut Hamsun
Forfatter
// Glem Hamsun

Etter vårt skjønn er det ingenting som er vakrere en nykjørte dobbeltspor